Găinile Cornish ale lui Irene cu tarhon și Calvados

Găinile Cornish ale lui Irene cu tarhon și Calvados
Găinile Cornish Irene cu tarhon și Calvados ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 709 calorii, 40g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsime, tarhon, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cornish Hens, Cornish Hens, și Găini Elegante Din Cornish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu foarfece de pasăre sau un cuțit, tăiați fiecare găină în jumătate pe lungime prin stern și coloana vertebrală. Clătiți și uscați. Rezervă măruntaie pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați jumătățile, cu pielea în sus, într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Periați pielea cu unt topit, apoi presărați cu șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Coaceți într-un cuptor 425 până când carnea de la osul coapsei nu mai este roz (tăiată pentru a testa), aproximativ 40 de minute (35 de minute într-un cuptor cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Transferați găinile într-un platou; păstrați cald.
6
Scoateți lingura și aruncați grăsimea din picăturile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați calvados, bulion și tarhon la picături. Puneți tigaia la foc mediu-mare și amestecați pentru a răzui particulele maro libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Bateți în crme frache. Întoarceți căldura la mare și fierbeți până când amestecul este redus la 3/4 cană, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Garnisiți găinile cu crenguțe de tarhon și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
11
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista