Găinile Cornish ale lui Irene cu tarhon și Calvados
Găinile Cornish Irene cu tarhon și Calvados ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 709 calorii, 40g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsime, tarhon, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cornish Hens, Cornish Hens, și Găini Elegante Din Cornish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu foarfece de pasăre sau un cuțit, tăiați fiecare găină în jumătate pe lungime prin stern și coloana vertebrală. Clătiți și uscați. Rezervă măruntaie pentru alte utilizări.
Așezați jumătățile, cu pielea în sus, într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Periați pielea cu unt topit, apoi presărați cu șalotă.
Coaceți într-un cuptor 425 până când carnea de la osul coapsei nu mai este roz (tăiată pentru a testa), aproximativ 40 de minute (35 de minute într-un cuptor cu convecție).
Transferați găinile într-un platou; păstrați cald.
Scoateți lingura și aruncați grăsimea din picăturile de tigaie.
Adăugați calvados, bulion și tarhon la picături. Puneți tigaia la foc mediu-mare și amestecați pentru a răzui particulele maro libere.
Bateți în crme frache. Întoarceți căldura la mare și fierbeți până când amestecul este redus la 3/4 cană, 5 până la 8 minute.
Se toarnă sosul într-un castron.
Garnisiți găinile cu crenguțe de tarhon și adăugați sare și piper după gust.