Găinile Cornish ale lui Irene cu tarhon și Calvados

Găinile Cornish ale lui Irene cu tarhon și Calvados
Găinile Cornish Irene cu tarhon și Calvados ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 709 calorii, 40g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsime, tarhon, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cornish Hens, Cornish Hens, și Găini Elegante Din Cornish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu foarfece de pasăre sau un cuțit, tăiați fiecare găină în jumătate pe lungime prin stern și coloana vertebrală. Clătiți și uscați. Rezervă măruntaie pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați jumătățile, cu pielea în sus, într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Periați pielea cu unt topit, apoi presărați cu șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Coaceți într-un cuptor 425 până când carnea de la osul coapsei nu mai este roz (tăiată pentru a testa), aproximativ 40 de minute (35 de minute într-un cuptor cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați găinile într-un platou; păstrați cald.
6
Scoateți lingura și aruncați grăsimea din picăturile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați calvados, bulion și tarhon la picături. Puneți tigaia la foc mediu-mare și amestecați pentru a răzui particulele maro libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Bateți în crme frache. Întoarceți căldura la mare și fierbeți până când amestecul este redus la 3/4 cană, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Se toarnă sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Garnisiți găinile cu crenguțe de tarhon și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
11
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista