Găini portocalii-ghimbir cu Salsa de afine

Găinile portocalii-ghimbir cu Salsa de afine ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 118g de proteine, 107G de grăsime, și un total de 1507 calorii. Pentru $5.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de hrean, coajă de portocală, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Găini Cornish glazurate cu ghimbir-portocaliu, Găini Cornish Glazurate Cu Ghimbir Portocaliu, și Găini din Cornish cu ierburi cu sos de afine-portocale.
Instrucțiuni
Frecați găinile uniform cu sare și piper; legați capetele picioarelor împreună, dacă doriți, și așezați-le pe un raft într-o tigaie.
Aduceți untul și următoarele 7 ingrediente la fiert într-o cratiță; se toarnă peste găini.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când găinile sunt gata, ungând adesea cu amestec de unt.
Serviți cu Salsa de afine și, dacă doriți, pilaf de orez.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.