Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki

Găinile de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 950 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ghimbir, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Găini de vânat Cornish prăjite cu bere cu sos de Chili portocaliu, Găini De Vânat Din Cornish Prăjite Cu Umplutură De Fructe Sărate, și Orange Balsamic Rock Cornish Joc Găini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente în castron pentru a amesteca pentru marinată.
Așezați găinile într-o pungă de plastic.
Adăugați 1 cană marinată; sac de etanșare.
Lăsați găinile să marineze 1 oră la temperatura camerei sau la frigider până la 3 ore, întorcând punga ocazional. Rezervați marinada rămasă.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați raftul pe o foaie mare de copt cu margini. Aranjați găinile pe raft; stropiți cu marinată din pungă. Prăjiți găinile până sunt fierte și rumenite, ungând ocazional cu marinată rezervată din castron, aproximativ 1 oră.
Transferați găinile pe platou. Răzuiți sucurile în tigaie; adăugați bulion și orice marinată rămasă. Aduceți sosul la fiert. Se condimentează cu sare și piper; lingură peste găini.