Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin

Găinile de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1047 calorii, 79G de proteine, și 74G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, rozmarin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin, Usturoi Și Rozmarin Cornish Vânat Găini, și Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Frecați găinile cu 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați ușor găinile cu sare și piper.
Așezați 1 pană de lămâie și 1 crenguță de rozmarin în cavitatea fiecărei găini. Aranjați într-o tigaie mare și grea și aranjați căței de usturoi în jurul găinilor. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Într-un bol de amestecare, amestecați vinul, bulionul de pui și restul de 2 linguri de ulei; se toarnă peste găini. Continuați să prăjiți cu aproximativ 25 de minute mai mult sau până când găinile sunt maronii aurii și sucurile sunt limpezi. Ungeți cu sucuri de tigaie la fiecare 10 minute.
Transferați găinile într-un platou, turnând orice sucuri de cavitate în tigaia de prăjire. Găini de cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Transferați sucurile de tigaie și căței de usturoi într-o cratiță medie și fierbeți până când lichidele se reduc la consistența sosului, aproximativ 6 minute.
Tăiați găinile pe jumătate pe lungime și aranjați pe farfurii. Sos de lingură și usturoi în jurul găinilor.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin și se servește.