Găini Cornish la grătar cu cartofi calzi și salată Portobello

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Găinile Cornish la grătar cu cartofi calzi și salată Portobello ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 1007 calorii, 58G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper proaspăt măcinat, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Găini Cornish fierte la cuptor cu oțet de cidru și sos de legume cald, Găini Cornish La Grătar, și Găini Cornish ușor la grătar și dovlecei cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și gătiți la fierbere blândă până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Între timp, aprindeți grătarul. Înveliți capacele portobello cu 2 linguri de ulei de gătit și presărați cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătați portobellos, întorcându-se, până se rumenesc și tocmai gata, aproximativ 15 minute.
Înveliți găinile cu restul de 2 linguri de ulei de gătit.
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătiți la foc moderat timp de 12 minute. Întoarceți și gătiți până când tocmai ați terminat, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Când cartofii și portobellos sunt suficient de reci pentru a se manipula, curățați cartofii și tăiați-i și portobellos în felii de 1/4 inci.
Puneți-le într-un castron mare și adăugați uleiul de măsline, usturoiul, pătrunjelul și restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Movilă pe farfurii și deasupra cu găinile.
Test-sfat pentru Bucătărie: ne place uleiul de măsline extra-virgin în această salată de cartofi, dar uneori este atât de puternic încât copleșește cartofii. Dacă al tău este puternic, amestecă-l jumătate și jumătate cu un ulei mai puțin înălțat.
Recomandarea vinului: gustul curat, mineral al unui Mcon-Villages pe bază de chardonnay sau St-Vran din Burgundia va evidenția găinile și cartofii.