Găini Cornish Glazurate Cu Umplutură De Rodie-Orez

Găini Cornish Glazurate Cu Umplutură De Rodie-Orez
Găini Cornish glazurate cu umplutură de rodie - orez este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1127 calorii, 73G de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, usturoi, melasă de rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi melasa de rodie, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gheață Cu Fistic De Mure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie, cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze, Găini Cornish glazurate cu umplutură de Pecan-orez, și Găini Cornish glazurate cu umplutură sălbatică de orez și caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați scorțișoara, 4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol; presărați peste găini și în interiorul cavităților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați găinile pe un raft așezat pe o foaie de copt cu margini și refrigerați, neacoperite, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Între timp, înmuiați frunzele de struguri în apă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Aduceți bulionul de pui și 2 căni de apă la fiert într-o cratiță; adăugați amestecul de orez și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Adăugați șalotul, usturoiul, ghimbirul și chimenul și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Scoateți de pe foc; adăugați orezul fiert, semințele de rodie și pătrunjelul tocat și cilantro; aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orez FiertOrez Fiert
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
9
Faceți glazura: aduceți sucul de portocale și melasa de rodie la fiert într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se scoate de pe foc și se învârte în restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
11
Umpleți cavitatea fiecărei găini cu aproximativ 1/2 cană din amestecul de orez (rezervați restul); legați picioarele împreună cu sfoară. Prăjiți 20 de minute, apoi periați cu glazura de rodie. Continuați prăjirea, glazurând la fiecare 10 minute, până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 165 grade F până la 170 grade F, 1 oră până la 1 oră, 10 minute. (Rotiți găinile la jumătatea gătitului; dacă pielea devine prea întunecată, acoperiți ușor cu folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
12
Între timp, scurgeți frunzele de struguri și uscați. Folosiți o parte din frunze pentru a alinia un vas de plăcintă de 9 inci. Umpleți cu amestecul de orez rezervat și stropiți cu 2 linguri de apă. Acoperiți cu frunzele de struguri rămase, cu partea strălucitoare în sus, apoi acoperiți cu folie. (Dacă nu utilizați frunze de struguri, lingurați orezul într-un vas de plăcintă, presărați cu apă și acoperiți cu folie.) După ce găinile s-au prăjit aproximativ 20 de minute, transferați orezul la cuptor și gătiți până se încălzește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Transferați găinile într-un platou și adăugați câteva crengute de pătrunjel și cilantro și semințe de rodie. Cojiți frunzele de struguri de pe vârful orezului și serviți alături de găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista