Găini Cornish Glazurate Cu Umplutură De Rodie-Orez

Găini Cornish Glazurate Cu Umplutură De Rodie-Orez
Găini Cornish glazurate cu umplutură de rodie - orez este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1127 calorii, 73G de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, usturoi, melasă de rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi melasa de rodie, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gheață Cu Fistic De Mure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie, cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze, Găini Cornish glazurate cu umplutură de Pecan-orez, și Găini Cornish glazurate cu umplutură sălbatică de orez și caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați scorțișoara, 4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol; presărați peste găini și în interiorul cavităților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați găinile pe un raft așezat pe o foaie de copt cu margini și refrigerați, neacoperite, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Între timp, înmuiați frunzele de struguri în apă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Aduceți bulionul de pui și 2 căni de apă la fiert într-o cratiță; adăugați amestecul de orez și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați șalotul, usturoiul, ghimbirul și chimenul și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
7
Scoateți de pe foc; adăugați orezul fiert, semințele de rodie și pătrunjelul tocat și cilantro; aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orez FiertOrez Fiert
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
9
Faceți glazura: aduceți sucul de portocale și melasa de rodie la fiert într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se scoate de pe foc și se învârte în restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
11
Umpleți cavitatea fiecărei găini cu aproximativ 1/2 cană din amestecul de orez (rezervați restul); legați picioarele împreună cu sfoară. Prăjiți 20 de minute, apoi periați cu glazura de rodie. Continuați prăjirea, glazurând la fiecare 10 minute, până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 165 grade F până la 170 grade F, 1 oră până la 1 oră, 10 minute. (Rotiți găinile la jumătatea gătitului; dacă pielea devine prea întunecată, acoperiți ușor cu folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Între timp, scurgeți frunzele de struguri și uscați. Folosiți o parte din frunze pentru a alinia un vas de plăcintă de 9 inci. Umpleți cu amestecul de orez rezervat și stropiți cu 2 linguri de apă. Acoperiți cu frunzele de struguri rămase, cu partea strălucitoare în sus, apoi acoperiți cu folie. (Dacă nu utilizați frunze de struguri, lingurați orezul într-un vas de plăcintă, presărați cu apă și acoperiți cu folie.) După ce găinile s-au prăjit aproximativ 20 de minute, transferați orezul la cuptor și gătiți până se încălzește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați găinile într-un platou și adăugați câteva crengute de pătrunjel și cilantro și semințe de rodie. Cojiți frunzele de struguri de pe vârful orezului și serviți alături de găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista