Găini Cornish Glazurate Cu Gutui
Găinile Cornish glazurate cu gutui sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 579 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați găini cornish, marmeladă de gutui Rubin, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma gutui, puteți urma acest fel principal cu Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găini Cornish Glazurate, Găini Cornish Glazurate, și Găini Cornish Cu Glazură Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile sub apă rece; se usucă.
Îndepărtați pielea și tăiați excesul de grăsime. Lucrând cu 1 găină la un moment dat, legați capetele picioarelor împreună cu șnurul. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub găină.
Combinați sare și piper; se presară peste găini.
Așezați găinile pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit; coaceți timp de 45 de minute.
Combinați marmelada și sucul de lămâie într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 3 minute.
Puneți amestecul de marmeladă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Periați găinile cu amestec de marmeladă.
Coaceți încă 15 minute sau până când sucurile se limpezesc, ungând ocazional cu amestec de marmeladă.
Scoateți cablul; împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.