Găini Cornish cu parfum de rozmarin cu reducere a vinului roșu

Găinile Cornish cu parfum de rozmarin cu reducere a vinului roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 602 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare kosher, rozmarin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Găini Cornish și legume prăjite cu parfum de citrice, Găini de vânat Cornish cu parfum de trufe cu Prosciutto și ciuperci sălbatice, și Găini Cornish cu varză murată marinată cu vin.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la găini introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați muștarul, rozmarinul, sarea, piperul și 3 căței de usturoi pentru a forma o pastă; frecați amestecul de muștar sub pielea slăbită.
Așezați jumătățile de găină, cu părțile cărnoase în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți găinile la 425 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Așezați găinile pe un platou; păstrați cald.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sac de etanșare; decupați 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-o tigaie antiaderentă, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați vin în picături în tigaie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute). Se amestecă bulionul, sucul, mierea și 2 căței de usturoi; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 minute).
Îndepărtați pielea de la găini; aruncați.
Stropiți fiecare găină cu 2 lingurițe de amestec de vin.