Găini Cornish cu parfum de rozmarin cu reducere a vinului roșu

Găini Cornish cu parfum de rozmarin cu reducere a vinului roșu
Găinile Cornish cu parfum de rozmarin cu reducere a vinului roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 602 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare kosher, rozmarin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Găini Cornish și legume prăjite cu parfum de citrice, Găini de vânat Cornish cu parfum de trufe cu Prosciutto și ciuperci sălbatice, și Găini Cornish cu varză murată marinată cu vin.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la găini introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
2
Combinați muștarul, rozmarinul, sarea, piperul și 3 căței de usturoi pentru a forma o pastă; frecați amestecul de muștar sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați jumătățile de găină, cu părțile cărnoase în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți găinile la 425 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Așezați găinile pe un platou; păstrați cald.
7
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
8
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sac de etanșare; decupați 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scurgeți picăturile într-o tigaie antiaderentă, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați vin în picături în tigaie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute). Se amestecă bulionul, sucul, mierea și 2 căței de usturoi; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
BulionBulion
MiereMiere
SucSuc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se ia de pe foc.
12
Îndepărtați pielea de la găini; aruncați.
13
Stropiți fiecare găină cu 2 lingurițe de amestec de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
14
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista