Gâscă și Kraut

Gâscă și Kraut
Gâscă și Kraut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 153G de grăsime, și un total de 1738 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 6,84 USD pe porție. Dacă aveți mere, zahăr brun, gâscă jupuită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este extraordinar. Încercați Tăiței și Kraut, Kraut Pleaser, și Germina Kraut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Curățați gâsca sub apă curgătoare rece, acordând o atenție deosebită cavității. Puneți găuri pe toată gâsca folosind un cuțit de decojit. Acest lucru permite o parte din grăsime să scape în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați pieptul în sus pe o tigaie pentru pui de carne sau pe un suport de prăjire și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Coaceți aproximativ 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când este foarte fraged.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați cartofii mărunțiți, varza murată, sosul de mere și zahărul brun într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Scoateți cât mai multă carne din gâscă, lăsând carnea în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Adăugați-le la amestecul din aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Așezați capacul pe aragaz și gătiți la mare timp de 3 până la 4 ore.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista