Gâscă prăjită picantă cu umplutură de mere

Gâscă prăjită picantă cu umplutură de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gâscă prăjită picantă cu umplutură de mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 1725 calorii, 72g de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 6,8 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mere, ienibahar măcinat, gâscă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Gâscă prăjită cu umplutură de mere, Gâscă prăjită cu umplutură de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură de mere-stafide.

Instrucțiuni

1
Spălați bine gâsca și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Lăsați gâsca să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Între timp, amestecați ienibaharul, 1/2 linguriță de scorțișoară, sare și piper într-un castron mic și lăsați-l deoparte pentru a face o frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Îndepărtați orice bucăți de grăsime vizibilă din cavitatea gâștei și faceți grăsimea de gâscă într-o tigaie la foc mediu până când grăsimea este lichidă și bucățile rămase sunt crocante și maronii, aproximativ 15 minute. Rezervați 3 linguri de grăsime de gâscă și păstrați restul pentru o altă utilizare sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lucrând în loturi, dacă este necesar, prăjiți merele feliate în grăsimea de gâscă rezervată într-o tigaie mare la foc mediu până când feliile de mere se rumenesc, aproximativ 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți feliile de mere rumenite într-un bol mare de amestecare, lăsați să se răcească ușor și presărați cu Calvados și 2 lingurițe de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Se amestecă ușor pentru a combina.
7
Cu vârful unui cuțit ascuțit, înțepați întreaga piele a gâștei, având grijă să nu tăiați carnea. Frecați bine exteriorul gâștei cu frecarea condimentelor, masând condimentele în piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Puneți mărul umplut ușor în cavitatea gâștei și așezați-l pe o foaie mare de folie de aluminiu suficient de mare pentru a înfășura întreaga gâscă. Înfășurați gâsca în folie, sigilați marginile și faceți o gaură de 1/2 inch în partea inferioară a pachetului de folie pentru a permite scurgerea grăsimii din gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Așezați pieptul de pasăre cu fața în sus, pe un raft așezat într-o tigaie mare și prăjiți gâsca în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ o oră și jumătate. Cojiți folia înapoi din carnea de sân și prăjiți încă 45 de minute până când pielea se rumeneste, ungând o dată sau de două ori pentru a preveni arderea. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Scoateți gâsca din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate53
Revista