Gâscă prăjită cu umplutură savuroasă de usturoi este un fel principal care servește 12. O porție conține 1635 de calorii, 70 g de proteine și 149 g de grăsime. Pentru 6,29 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gâscă prăjită cu umplutură de prune cu brandied și sos de vin roșu, gâscă friptă cu umplutură și gâscă cu umplutură de prune și mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425°.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați lămâia în jumătate. Frecati interiorul si exteriorul gastei cu partile taiate de lamaie; aruncați lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se presara in interior si exterior cu sare si piper. Înțepați bine pielea. Cu degetele, slăbiți cu grijă pielea din pieptul de gâscă; asezati fasii de bacon sub piele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Gâscă întreagă
4
Pentru umplutură, într-o tigaie mare, căleți ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Transferați într-un castron mare; se amestecă cuburi de umplutură, salvie, sare, piper și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 1 cană bulion și înlocuitor de ouă; arunca usor. Umpleți lejer corpul gâștei și cavitățile gâtului; legați tobe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Copane De Pui
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Gâscă întreagă
8
Puneți restul de umplutură într-o bucată de 2 litri unsă. vas de copt; stropiți cu bulionul rămas. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
10
Puneți pieptul de gâscă cu partea în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Se coace, neacoperit, 30 de minute. Reduceți căldura la 350°
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Coaceți, descoperit, 2-3/4 până la 3 ore sau până când un termometru arată 180° pentru gâscă și 165° pentru umplutură, înțepând pielea ocazional. (Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumenește prea repede.) Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
13
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 25-30 de minute. Descoperi; Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc. Acoperiți gâsca cu folie și lăsați-o să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și de a sculpta gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman