Gâscă prăjită cu umplutură de usturoi

Gâscă prăjită cu umplutură de usturoi
Gâscă prăjită cu umplutură savuroasă de usturoi este un fel principal care servește 12. O porție conține 1635 de calorii, 70 g de proteine și 149 g de grăsime. Pentru 6,29 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gâscă prăjită cu umplutură de prune cu brandied și sos de vin roșu, gâscă friptă cu umplutură și gâscă cu umplutură de prune și mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați lămâia în jumătate. Frecati interiorul si exteriorul gastei cu partile taiate de lamaie; aruncați lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se presara in interior si exterior cu sare si piper. Înțepați bine pielea. Cu degetele, slăbiți cu grijă pielea din pieptul de gâscă; asezati fasii de bacon sub piele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4
Pentru umplutură, într-o tigaie mare, căleți ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Transferați într-un castron mare; se amestecă cuburi de umplutură, salvie, sare, piper și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați 1 cană bulion și înlocuitor de ouă; arunca usor. Umpleți lejer corpul gâștei și cavitățile gâtului; legați tobe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Copane De PuiCopane De Pui
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Gâscă întreagăGâscă întreagă
8
Puneți restul de umplutură într-o bucată de 2 litri unsă. vas de copt; stropiți cu bulionul rămas. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
10
Puneți pieptul de gâscă cu partea în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Se coace, neacoperit, 30 de minute. Reduceți căldura la 350°
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Coaceți, descoperit, 2-3/4 până la 3 ore sau până când un termometru arată 180° pentru gâscă și 165° pentru umplutură, înțepând pielea ocazional. (Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumenește prea repede.) Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 25-30 de minute. Descoperi; Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc. Acoperiți gâsca cu folie și lăsați-o să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și de a sculpta gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate46
Revista