Gâscă prăjită cu umplutură de prune brandy și sos de vin roșu

Gâscă prăjită cu umplutură de prune brandy și sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gâscă prăjită cu umplutură de prune Brandied și sos de vin roșu. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $10.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 112g de proteine, 231g de grăsime, și un total de 2632 calorii. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână țelină, gâscă oneinclus, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Gâscă cu umplutură de mere-Prune, Gâscă prăjită cu umplutură de usturoi savuroasă, și Brandied-Prune Clafouti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți gâsca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2
Trageți mănușile din cavitate. Dați la frigider ficatul pentru a fi folosit în umplutură și puneți celelalte măruntaie deoparte pentru bulion. Îndepărtați orice depuneri libere de grăsime din interiorul deschiderilor cavității. Cu un cuțit de bucătari, tăiați și rezervați cele două secțiuni exterioare lungi ale fiecărei aripi, lăsând încă atașată doar secțiunea cea mai apropiată de sân. Apoi, cu un cuțit de tăiat, înțepați găuri în pielea din jurul coapselor, având grijă să nu tăiați carnea. În cele din urmă, condimentați gâsca generos în interior și în exterior cu sare și piper. Se pune pe un raft pe o foaie de copt și se dă la frigider, neacoperit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Gâscă întreagăGâscă întreagă
FicatFicat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Faceți bulionul și începeți umplutura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Folosind un satâr, tăiați gâtul și aripile în secțiuni de 4 inci. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
CleaverCleaver
5
Încălziți uleiul într-o oală de supă de 5 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați gâtul, aripile și măruntaiele (cu excepția ficatului). Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
7
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, cimbru și frunza de dafin și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați 1 litru de apă și un mic vârf de sare și aduceți la fierbere. Reduceți imediat focul la mediu scăzut și fierbeți ușor timp de 2 ore. Se strecoară, aruncând solidele și se răcește la temperatura camerei înainte de refrigerare. Ar trebui să aveți bulion de 1-1/3 până la 1-3/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Combinați prunele și coniacul pentru umplutură într-un castron mic, acoperiți și abrupți peste noapte. Aranjați cuburile de pâine pentru umplutură pe o foaie de copt și lăsați-le deoparte, neacoperite, să se usuce peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Aburiți gâsca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
11
Puneți pieptul de gâscă cu fața în sus pe un suport În V într-o tigaie mare ignifugă, cu laturile de cel puțin 3 inci înălțime. Puneți tigaia pe partea superioară a aragazului peste cel mai mare arzător și adăugați aproximativ 1 inch de apă. Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie rezistentă (sau cu capacul bombat dacă utilizați un prăjitor acoperit). Aduceți la fierbere și reduceți focul, astfel încât apa să fiarbă. Aburiți gâsca timp de 40 de minute. Verificați ocazional lichidul pentru a vă asigura că nu s-a evaporat și adăugați apă fierbinte, dacă este necesar. Opriți focul și descoperiți tigaia, având grijă la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
12
Scoateți gâsca și raftul din tigaie și lăsați-l deoparte timp de 20 până la 30 de minute până când se răcește suficient pentru a fi manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Faceți umplutura și prăjiți gâsca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
14
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 163°. lingură 2 Tbs. grăsime de gâscă topită din lichidul aburitor din tigaia de prăjire (rezervând restul) și puneți-o într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Adăugați ficatul de gâscă și saut, întorcându-se de câteva ori, până se rumenesc și se simte elastic, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De GâscăFicat De Gâscă
16
Transferați pe o tăietură pentru a se răci. Puneți tigaia la foc mediu și adăugați țelina, ceapa, usturoiul, cimbru și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Se amestecă, se acoperă și se reduce focul la mediu scăzut. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Transferați legumele într-un bol mare de amestecare. Se amestecă cuburile de pâine, prunele înmuiate, pătrunjelul, portocalele și lămâia și 1/2 linguriță. sare. Tăiați ficatul și adăugați-l în castron. Verificați gâsca pentru pene sau peneacestea se găsesc cel mai adesea în jurul picioarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Prune UscatePrune Uscate
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
FicatFicat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
18
Îndepărtați orice cu o pensetă sau un clește puternic. Folosind o lingură mare, umpleți ușor cavitatea mare a gâștei cu umplutură. Dacă rămâne umplutură rămasă, folosiți-o pentru a umple cavitatea mai mică a gâtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
19
Se toarnă lichidul aburitor din tigaia de prăjire într-un vas curat și se lasă la temperatura camerei până se răcește. Când lichidul și grăsimea sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați grăsimea, puneți deoparte 2 Tbs. pentru sos, șirezervați restul pentru gătit; aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20
Întoarceți raftul de prăjire și gâsca în tigaia de prăjire. Prăjiți timp de 1-1 / 2 ore și apoi rotiți tigaia pentru gătit uniform. Continuați să prăjiți până când carnea de pe tobe se simte foarte moale atunci când este presată, cu 1/2 până la 1 oră mai mult. De asemenea, puteți verifica dacă coapsa (lângă articulație) este de 79° până la180 și că umplutura este de cel puțin165.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
21
Scoateți gâsca din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
22
Puneți gâsca într-un loc fără pescaj pentru a se odihni timp de 20 până la 45 de minute. Dacă bucătăria este rece, cortați pasărea liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
23
Faceți sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
24
Turnați grăsimea din tigaia de prăjire, având grijă să lăsați în urmă toate picăturile gustoase de tigaie. Puneți tigaia la foc mediu pe cel mai mare arzător și adăugați vinul, amestecând și răzuind cu o lingură de lemn pentru a slăbi toate picăturile de tigaie. Se aduce la fierbere și se reduce cu aproximativ jumătate, amestecând des, aproximativ 3 minute. Răsturnați conținutul tăvii de prăjire într-o strecurătoare așezată peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
25
Într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți cele 2 linguri. grăsime de gâscă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
26
Bateți făina și continuați să bateți aproximativ 1 minut. Bateți încet lichidul din tigaia de prăjire și apoi amestecați în bulion. Se fierbe la foc mic, amestecând frecvent, până se îngroașă și cu aromă completă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
27
Bateți în jeleu până se topește. Condimentați după gust cu sare și piper și păstrați-vă cald în timp ce sculptați gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Gâscă întreagăGâscă întreagă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
28
Serviți gâsca și umplutura cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
29
Sugestii De Băuturi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
30
A bea: încercați Juan Gil Monastrell 2006 (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
MourvedreMourvedre
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
31
din Jumilla, Spania. Este picant și picant, cu straturi adânci de cassis și un finisaj lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De CassisCreme De Cassis
1
Calorii
1
940, grăsime
2
59, Calorii Grase
1
530, Grăsimi Saturate
2
18, proteine
3
68, Grăsimi Mononesaturate
4
27, carbohidrați
5
780, colesterol
6
235, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
28, Grăsimi Polinesaturate
2
7, sodiu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate88
Revista