Gâscă prăjită cu sos de coacăze

Gâscă prăjită cu sos de coacăze
Friptura de gâscă cu sos de coacăze este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 6,91 USD pe porție. O porție conține 1863 calorii, 82G de proteine, și 172g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gâscă îmbrăcată, sos de coacăze, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coacăzul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Coacăze Roșii ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Gâscă Prăjită Cu Sos De Ienupăr, Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate, și Carne de porc prăjită cu sos de coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea liberă din cavitatea de gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; rezervați pentru alte utilizări. Tăiați aripile chiar sub cot, dacă doriți. Clătiți bine gâsca cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie. Folosind un ac de prindere sau o frigăruie ascuțită, înțepați pielea peste tot, în special în jurul sânului și coapselor inferioare, ținând acul aproape paralel cu gâsca pentru a evita străpungerea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Adăugați apă într-un vas înalt, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Coborâți ușor gâsca în apă clocotită, capătul gâtului în jos; fierbeți 1 până la 2 minute sau până când apar "pielea de găină".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți gâscă, și repetați procedura, scufundarea capăt coada de gâscă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
5
Se scurge; se usucă gâsca cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie pentru pui. La frigider, neacoperit, 24 până la 48 de ore. (Cu cât uscați mai mult gâsca, cu atât pielea va fi mai crocantă după prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Combinați sare și piper. Frecați toată gâsca și cavitatea interioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Puneți portocaliu și următoarele 3 ingrediente în interiorul cavității corpului de gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
9
Așezați gâsca, cu pieptul în jos, pe un suport ușor uns într-o tigaie. Prăjiți la 325 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
10
Scoateți gâsca din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scurgeți și aruncați grăsimea din tigaie. Întoarceți gâsca, cu pieptul în sus, la raft în tigaie; prăjiți 1 1/2 ore. Creșteți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți încă 15 minute sau până când pielea este foarte crocantă și termometrul introdus în registrele coapsei 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți gâsca din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Lăsați să stea 20 de minute înainte de sculptură.
14
Se servește cu sos de coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista