Gâscă prăjită cu glazură dulce

Gâscă prăjită cu glazură dulce
Gâscă prăjită cu glazură dulce ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 1723 calorii, 73G de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 6,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gâscă de Crăciun cu glazură portocalie, Prăjiți cartoful dulce cu glazură de susan, și Cartofi prăjiți de pui-n-dulci cu glazură Chipotle.

Instrucțiuni

1
Presărați gâscă și cavitatea interioară cu sare. Înțepați bine pielea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Așezați portocalele, ceapa și usturoiul în cavitate. Puneți aripile sub gâscă; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Gâscă întreagăGâscă întreagă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru citește 180 de euro. Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumeneste prea repede. Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-o cratiță mică, combinați marmelada, muștarul, sosul de soia, zahărul brun și piperul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste. În ultimele 15 minute de gătit, ungeți o parte din glazură peste gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Așezați gâsca pe un platou de servire; acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta. Chiar înainte de servire, periați cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista