Gâscă prăjită cu glazură dulce

Gâscă prăjită cu glazură dulce
Gâscă prăjită cu glazură dulce ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 1723 calorii, 73G de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 6,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gâscă de Crăciun cu glazură portocalie, Prăjiți cartoful dulce cu glazură de susan, și Cartofi prăjiți de pui-n-dulci cu glazură Chipotle.

Instrucțiuni

1
Presărați gâscă și cavitatea interioară cu sare. Înțepați bine pielea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Așezați portocalele, ceapa și usturoiul în cavitate. Puneți aripile sub gâscă; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru citește 180 de euro. Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumeneste prea repede. Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Într-o cratiță mică, combinați marmelada, muștarul, sosul de soia, zahărul brun și piperul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste. În ultimele 15 minute de gătit, ungeți o parte din glazură peste gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Așezați gâsca pe un platou de servire; acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta. Chiar înainte de servire, periați cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista