Gâscă prăjită cu glazură dulce ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 1723 calorii, 73G de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 6,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gâscă de Crăciun cu glazură portocalie, Prăjiți cartoful dulce cu glazură de susan, și Cartofi prăjiți de pui-n-dulci cu glazură Chipotle.
Instrucțiuni
1
Presărați gâscă și cavitatea interioară cu sare. Înțepați bine pielea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Așezați portocalele, ceapa și usturoiul în cavitate. Puneți aripile sub gâscă; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
3 Bețișoare De Covrig
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Gâscă întreagă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru citește 180 de euro. Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumeneste prea repede. Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Într-o cratiță mică, combinați marmelada, muștarul, sosul de soia, zahărul brun și piperul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste. În ultimele 15 minute de gătit, ungeți o parte din glazură peste gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Așezați gâsca pe un platou de servire; acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta. Chiar înainte de servire, periați cu glazura rămasă.