Gâscă prăjită cu boabe de piper și cimbru

Gâscă prăjită cu boabe de piper și cimbru
Gâsca prăjită cu boabe de piper și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 153G de grăsime, și un total de 1640 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, ulei de măsline, crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jeleu De Căpșuni Cu Boabe De Piper Roz Și Cremă De Miere Infuzată Cu Cimbru, Gâscă Prăjită Super Crocantă, și Gâscă prăjită cu piele crocantă.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti glazura: amestecați boabele de piper crăpate, frunzele de cimbru, uleiul de măsline și usturoiul într-un castron mic și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
CimbruCimbru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti gâsca: Preîncălziți cuptorul la 375 km F. condimentați cavitatea exterioară și interioară a gâștei cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Periați glazura pe toată exteriorul gâștei, rezervând orice suplimentar de utilizat în timpul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4
Așezați ceapa, morcovii și țelina într-o tigaie și așezați gâsca deasupra legumelor. Prăjiți timp de 2 până la 2 1/2 ore, ungând ocazional cu amestecul rămas de boabe de piper și orice picături, până când se rumenesc și sunt crocante, iar sucul din cavitate curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Gâscă întreagăGâscă întreagă
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Scoateți gâsca din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti sosul: strecurați picăturile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine. Îndepărtați grăsimea, lăsând sucurile de carne și puneți-o într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
TigaieTigaie
7
Bateți untul în sucurile de carne, adăugați cimbru tocat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CimbruCimbru
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Tăiați gâsca și serviți cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adaptat de la Charlie Trotter Cooks at Home de Charlie Trotter, Circulator2000 zece presă de viteză.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista