Gâscă de Crăciun cu glazură de portocale

Gâscă de Crăciun cu glazură de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 6,4 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73 g de proteine, 153 g de grăsimi și un total de 1720 de calorii. Această rețetă servește 10. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, gâscă domestică, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Roast Christmas Goose, The Goose of Christmas Past și Roast Goose with Sweet Glaze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stropiți gâsca cu sare, salvie și piper; intepa bine pielea cu o furculita.
Tăiați trei portocale în sferturi; plasați în cavitatea gâștei. Bagă aripile sub gâscă; legați tobe împreună.
Așezați pieptul în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură.
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 180°. (Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumenește prea repede). Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Tăiați coaja de la portocalele rămase în fâșii lungi și subțiri; tăiați portocalele în bucăți, aruncând membranele. Pus deoparte.
Pune gâsca pe un platou de servire; se acopera si se lasa sa stea 15 minute. Între timp, într-o tigaie mică, la foc mediu, gătiți și amestecați siropul de porumb și zahărul până când zahărul se dizolvă. Se amestecă secțiunile de portocale și se curăță; căldură prin.
Ungeți glazura peste gâscă. Se curăță bucăți de portocală și se curăță în jurul gâștei.