Gâscă de Crăciun cu glazură de portocale

Gâscă de Crăciun cu glazură de portocale
Gâscă de Crăciun cu glazură de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 6,4 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73 g de proteine, 153 g de grăsimi și un total de 1720 de calorii. Această rețetă servește 10. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, gâscă domestică, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Roast Christmas Goose, The Goose of Christmas Past și Roast Goose with Sweet Glaze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți gâsca cu sare, salvie și piper; intepa bine pielea cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Tăiați trei portocale în sferturi; plasați în cavitatea gâștei. Bagă aripile sub gâscă; legați tobe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați pieptul în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 180°. (Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumenește prea repede). Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați coaja de la portocalele rămase în fâșii lungi și subțiri; tăiați portocalele în bucăți, aruncând membranele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Pune gâsca pe un platou de servire; se acopera si se lasa sa stea 15 minute. Între timp, într-o tigaie mică, la foc mediu, gătiți și amestecați siropul de porumb și zahărul până când zahărul se dizolvă. Se amestecă secțiunile de portocale și se curăță; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Ungeți glazura peste gâscă. Se curăță bucăți de portocală și se curăță în jurul gâștei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista