Gâscă crocantă cu umplutură uscată de cireșe-aluat
O porție conține 2977 calorii, 123G de proteine, și 255g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 12,67 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați bulb de fenicul, gâscă, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Umplutură de aluat cu anghinare, roșii uscate la soare și busuioc, Curcan glazurat cu cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere, și Umplutură Uscată De Cireșe Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Se toarnă sucurile de tigaie. Împrăștiați ceapa, morcovul și feniculul în jurul fundului tigaiei.
Îndepărtați crenguțele de plante din cavitate. Lingura de umplere în cavitate. Întoarceți gâsca în raftul de prăjire, cu pieptul în jos și acoperiți din nou cu folie căptușită cu pergament. Prăjiți timp de 30 de minute.