Gutui și prune uscate cu brioșă caramelizată

Gutuile și prunele cu brioșă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 218g de grăsime, și un total de 3504 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $6.73 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gutui parfumate de ananas, pâine challah, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma boabele de vanilie, puteți urma acest fel principal cu Mini biscuiți de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată cu castane și prune uscate, Pui Ușor Caramelizat La Cuptor Cu Măsline Verzi Și Prune Uscate Rec, și Ciocolată caldă superalimentară cu brioșă caramelizată cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă și 2 1/2 căni de zahăr la fiert într-o cratiță grea de 4 litri, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați gutui și gătiți la foc mic, parțial acoperit, întorcându-se ocazional, până când este fraged când este străpuns lângă miez cu o furculiță (miezul va rămâne tare), aproximativ 45 de minute până la 1 oră. Gutuile se răcesc, neacoperite, în sirop, aproximativ 1 1/2 ore, apoi se transferă cu o lingură pliată pe o farfurie.
În timp ce Gutuile se răcesc, fierbeți prunele în Armagnac într-o cratiță mică, neacoperită, până se îngroașă, aproximativ 10 minute, apoi se răcește.
Scurgeți prunele într-o sită așezată peste un castron, rezervând Armagnac. Puneți deoparte 6 jumătăți de prune și tocați mărunt restul. Gatiti untul si restul de 2 linguri de zahar intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand, pana se dizolva zaharul, aproximativ 5 minute. Adăugați cu grijă 1/4 cană Grand Marnier și 6 linguri Armagnac rezervat. (
Amestecul se poate aprinde. Dacă da, lăsați flăcările să ardă.) Fierbeți până când este ușor siropos, aproximativ 2 minute.
Transferați sosul Grand Marnier într-o ceașcă de măsurare.
Gutui de bază folosind un tăietor mare de pepene galben și un cuțit mic ascuțit. Scoateți 1 lingură de carne din centrul fiecărei jumătăți de gutui și transferați într-un castron. Răzuiți semințele din fasole de vanilie cu cuțit mic ascuțit în castron cu carne de gutui, rezervând pod. Se amestecă prunele tocate și lingura rămasă Grand Marnier.
Transferați jumătățile de gutui într-o tigaie superficială și umpleți lingura în cavitatea fiecăruia, apoi acoperiți cu jumătăți de prune.
Stropiți fiecare jumătate de gutui cu 1 linguriță de sos Grand Marnier, rezervând sosul rămas.
Tăiați jumătățile de păstăi de vanilie transversal în treimi și lipiți 1 bucată în umplutura fiecărei gutui.
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu un cuțit mic ascuțit într-un castron puțin adânc, apoi amestecați împreună cu smântână, ouă, zahăr și Grand Marnier. Înmuiați feliile de brioșă în aluat 1 la un moment dat, lăsându-le să se înmoaie 1 minut pe fiecare parte.
Transferați într-o tavă de copt rezistentă la flacără puțin adâncă (adâncime de 1 inch).
Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați brioșa pe o tăietură și înjumătățiți în diagonală, apoi reveniți la tava de copt.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți gutuile în treimea superioară a cuptorului până se încălzește, aproximativ 10 minute. În același timp, reîncălziți brioșa în treimea inferioară a cuptorului până când este fierbinte, aproximativ 6 minute. Împărțiți gutuile și brioșa între 6 farfurii și stropiți sosul Grand Marnier rămas peste și în jurul gutuilor. Spoon CR ampermormme fra fra: che pe partea de sus.
* Gutuile pot fi umplute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.* Disponibil la unele magazine de produse de specialitate an Indian Rock (215-536-9600).