Gutui și prune uscate cu brioșă caramelizată

Gutui și prune uscate cu brioșă caramelizată
Gutuile și prunele cu brioșă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 218g de grăsime, și un total de 3504 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $6.73 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gutui parfumate de ananas, pâine challah, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma boabele de vanilie, puteți urma acest fel principal cu Mini biscuiți de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată cu castane și prune uscate, Pui Ușor Caramelizat La Cuptor Cu Măsline Verzi Și Prune Uscate Rec, și Ciocolată caldă superalimentară cu brioșă caramelizată cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă și 2 1/2 căni de zahăr la fiert într-o cratiță grea de 4 litri, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați gutui și gătiți la foc mic, parțial acoperit, întorcându-se ocazional, până când este fraged când este străpuns lângă miez cu o furculiță (miezul va rămâne tare), aproximativ 45 de minute până la 1 oră. Gutuile se răcesc, neacoperite, în sirop, aproximativ 1 1/2 ore, apoi se transferă cu o lingură pliată pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
În timp ce Gutuile se răcesc, fierbeți prunele în Armagnac într-o cratiță mică, neacoperită, până se îngroașă, aproximativ 10 minute, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
GutuiGutui
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgeți prunele într-o sită așezată peste un castron, rezervând Armagnac. Puneți deoparte 6 jumătăți de prune și tocați mărunt restul. Gatiti untul si restul de 2 linguri de zahar intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand, pana se dizolva zaharul, aproximativ 5 minute. Adăugați cu grijă 1/4 cană Grand Marnier și 6 linguri Armagnac rezervat. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
ArmagnacArmagnac
UntUnt
Prune UscatePrune Uscate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
5
Amestecul se poate aprinde. Dacă da, lăsați flăcările să ardă.) Fierbeți până când este ușor siropos, aproximativ 2 minute.
6
Transferați sosul Grand Marnier într-o ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
7
Gutui de bază folosind un tăietor mare de pepene galben și un cuțit mic ascuțit. Scoateți 1 lingură de carne din centrul fiecărei jumătăți de gutui și transferați într-un castron. Răzuiți semințele din fasole de vanilie cu cuțit mic ascuțit în castron cu carne de gutui, rezervând pod. Se amestecă prunele tocate și lingura rămasă Grand Marnier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
GutuiGutui
Prune UscatePrune Uscate
Pepene GalbenPepene Galben
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
8
Transferați jumătățile de gutui într-o tigaie superficială și umpleți lingura în cavitatea fiecăruia, apoi acoperiți cu jumătăți de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Stropiți fiecare jumătate de gutui cu 1 linguriță de sos Grand Marnier, rezervând sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
GutuiGutui
SosSos
10
Tăiați jumătățile de păstăi de vanilie transversal în treimi și lipiți 1 bucată în umplutura fiecărei gutui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
GutuiGutui
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu un cuțit mic ascuțit într-un castron puțin adânc, apoi amestecați împreună cu smântână, ouă, zahăr și Grand Marnier. Înmuiați feliile de brioșă în aluat 1 la un moment dat, lăsându-le să se înmoaie 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
BrioșăBrioșă
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
OuăOuă
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați într-o tavă de copt rezistentă la flacără puțin adâncă (adâncime de 1 inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
5
Transferați brioșa pe o tăietură și înjumătățiți în diagonală, apoi reveniți la tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tava De CoptTava De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți gutuile în treimea superioară a cuptorului până se încălzește, aproximativ 10 minute. În același timp, reîncălziți brioșa în treimea inferioară a cuptorului până când este fierbinte, aproximativ 6 minute. Împărțiți gutuile și brioșa între 6 farfurii și stropiți sosul Grand Marnier rămas peste și în jurul gutuilor. Spoon CR ampermormme fra fra: che pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
BrioșăBrioșă
GutuiGutui
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Gutuile pot fi umplute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.* Disponibil la unele magazine de produse de specialitate an Indian Rock (215-536-9600).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista