Gutui Caramelizate
Gutuile caramelizate sunt a fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr brun, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gutui și prune uscate cu brioșă caramelizată, Tagine cu pui sau curcan și gutui, și Prăjiți gutui pentru a vă introduce în Crăciun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Puneți sucul într-un alt castron. Lucrând cu 1 gutui la un moment dat, înmuiați gutui în suc, întorcându-vă la acoperire; dragă gutui în amestec de zahăr, întorcându-se la acoperire.
Așezați gutui, cu tulpina în sus, într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Repetați procedura cu gutuile rămase, sucul și amestecul de zahăr.
Presărați gutuile uniform cu amestecul de zahăr rămas.
Se toarnă cidru în fundul vasului; puneți 1 linguriță de unt deasupra fiecărei gutui.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 30 de minute sau până când Gutuile se rumenesc și lichidul este gros, ungând la fiecare 30 de minute.
Așezați 1 gutui pe fiecare din cele 6 farfurii; stropiți gutuile uniform cu siropul rămas în tigaie.
Așezați crema într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr pudră, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până se formează vârfuri tari.
Serviți gutuile calde cu frișcă.
Garnisiți cu nucșoară proaspăt rasă, dacă doriți.