Gutui Calvados Cr Sufleuri De Apercorpe

Gutui Calvados Cr Sufleuri De Apercorpe
Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui, Calvados Sidecars, și Stridii Cu Calvados pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele CR approppe până se omogenizează, apoi se răcește, acoperit, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Combinați apa, zahărul, coaja și un vârf de sare într-o cratiță grea de 3 litri și gătiți la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați gutui și fierbeți, acoperit, până când fructele sunt foarte fragede, dar nu se destramă, 1 până la 1 1/4 ore. Aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
FructeFructe
1
Periați ușor o tigaie antiaderentă de 8 până la 9 inci cu unt, apoi încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Ținând tigaia de pe foc, turnați într-un aluat de 1/4 cană, înclinând imediat și rotind tigaia pentru a acoperi fundul. (Dacă aluatul se fixează înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura.) Întoarceți tigaia la căldură și gătiți CR appromppe până când este setată și aurie în jurul marginilor, 10 până la 15 secunde. Slăbiți marginea CR approppe cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, apoi transferați CR approppe pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Periați tigaia cu mai mult unt și faceți încă 3 Cr appropes în același mod, stivuind CR appropes pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Măsurați 3/4 cană de fructe pocate cu o lingură cu fante și 3 linguri de sirop de gătit (rezervați restul în cratiță), apoi pur și simplu într-un robot de bucătărie cu vanilie și 1 lingură Calvados până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
VanilieVanilie
FructeFructe
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați fructele rămase din siropul rezervat cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Se toarnă siropul printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt castron, apoi se întoarce în cratiță și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană, 8 până la 12 minute. Se amestecă sucul de lămâie și lingura rămasă Calvados și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CalvadosCalvados
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
4
Măsurați 3/4 cană de fructe rezervate, apoi tocați și dați deoparte. Se amestecă fructele rămase în sirop redus și se lasă deoparte separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SiropSirop
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați zahăr granulat într-un flux lent, bătând și bateți la viteză medie-mare până când albii dețin doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albi în quince pur approkule, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine. Îndoiți ușor fructele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
GutuiGutui
FructeFructe
4
Periați părțile inferioare ale CR appropespes cu puțin unt topit și puneți - le într-o tigaie de copt superficială de 15 x 10 inci (aproximativ jumătate din fiecare CR approppe va atârna). Împărțiți amestecul de suflu de amestec între CR approppe, lingându-l în centru și răspândindu-l pe jumătate din fiecare CR approppe. Îndoiți ușor cealaltă jumătate din fiecare CR approppe peste umplutură pentru a se odihni deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până când umplutura este umflată, setată și aurie palidă în pete, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Praf CR amperpes cu zahăr cofetari și serviți imediat cu gutui și sirop rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CrepeCrepe
GutuiGutui
SiropSirop
1
* CR amperpes poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.* Gutuiul pocat în sirop și gutuiul pur și pur se va îmbunătăți în culoare dacă este făcut cu cel puțin 1 zi înainte și poate fi făcut cu 5 zile înainte. Se răcește gutui fiert în sirop complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Dacă este posibil, faceți quince pur aproxume la cel puțin 1 zi după braconaj (pentru a permite îmbunătățirea culorii gutuiului) și răcoriți, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
GutuiGutui
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista