Gustări Pizza

Gustări Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați gustările de Pizza. Această rețetă face 8 porții cu 225 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pepperoni, bețișoare de brânză mozzarella, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Gustări Pizza, Gustări De Pizza Pinwheel, și Gustări De Pizza Cu Șuncă Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați rulourile în 8 triunghiuri și așezați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Așezați 2 felii de pepperoni pe fiecare triunghi; Așezați 1 bucată de brânză la capătul larg al triunghiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PepperoniFelii De Pepperoni
BrânzăBrânză
3
Se presară cu condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
4
Rulați, începând de la capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Se presara cu sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
6
Coaceți la 375 timp de 10 până la 12 minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista