Gustări Grecești Reci Și Acidulate

Gustări Grecești Reci Și Acidulate
Rețeta gustărilor grecești Cool și acidulate ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 minute. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 5. O porție conține 29 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de biscuiți de grâu țesute, brânză feta cu grăsime redusă athenos, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Borș de sfeclă de rubarbă rece și acidulată, Iaurt Grecesc Înghețat Acidulat, și Iaurt Grecesc Înghețat Acidulat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Top crackers cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
2
Se asortează bine cu un pahar de Sauvignon Blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
3
Vă rugăm să beți responsabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Grecul poate fi asociat cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista