Gustări cu biscuiți cu șuncă și cheddar
Gustări cu biscuiți cu șuncă și cheddar durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 130 de calorii , 4 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home necesită shortening, făină, lapte și sare. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Cu un scor de 12% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cupele de biscuiți Cheddar , Cobbler cu piersici și Cheddar și Mușcături de biscuiți Cheddar .
Instrucțiuni
Tăiați fiecare fâșie de bacon în jumătate pe lățime. Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până când este parțial gătit, dar nu este crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; tine de cald.
Într-un castron mare, combinați făina, brânza și sarea.
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele până se umezește. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; se framanta de 8-10 ori.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați o porție într-un format de 12 inchi. x 9-in. dreptunghi.
Tăiați în jumătate, formând două de 9 inci. x 6 inchi. dreptunghiuri; tăiați fiecare dreptunghi în nouă 1 inch. benzi. Repetați cu aluatul rămas.
Pe fiecare fâșie de biscuiți se așează câte o bucată de slănină; rulați cu grijă stilul jeleu-rul.
Puneți cu cusătura în jos pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 450° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc.
Serviți cald. Pune resturile la frigider.