Gustare Mexicană Jicama

Gustare Mexicană Jicama
Gustarea mexicană jicama necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de piper, jicama, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Gustare Jicama Și Ananas (Miez Ww), Chile-arahide de usturoi și gustare Jicama, și Gustare Jicama Stick Cu Sos Picant De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Curățați jicama și tăiați-o în bețișoare de mărimea prăjiturii franceze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
2
Combinați cu suc de lămâie și piper cayenne într-un castron mediu și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Serviți ca mâncare pentru degete.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista