Gust De Roșii Verzi Murate
Murat gust de tomate verde ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 36 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 128. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de țelină, zahăr, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole verde cu gust de ceapă murată, Fasole verde cu gust de ceapă murată, și Gust De Roșii Verzi.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile, ceapa și ardeii în pene. Într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați legumele în loturi până se toacă mărunt. Se amestecă sarea. Împărțiți amestecul între două strecurătoare și așezați fiecare peste un castron.
Aruncați lichidul din boluri.
Așezați legumele într-o oală; amestecați oțetul, zahărul, semințele de țelină și semințele de muștar. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30-35 de minute sau până se îngroașă.
Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți, lăsând 1/2-in. headspace.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 15 minute într-o conservă cu apă clocotită.