Gust De Piper La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să gustați ardeiul la grătar. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Halibut la grătar cu gust de trei ardei, Friptură la grătar cu gust de piper, și Stridiile La Grătar Cu Grapefruit Și Piper Roșu Savurează pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați ardeii grași pe grătar. Grătar, fără capac, la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, rotind frecvent, până când ardeii se blister.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați ardeii; scoateți și aruncați semințele.
Tăiați ardeii în bucăți de 1/2 inch.
Combinați ardeii grași și ingredientele rămase într-un castron mediu; aruncați bine.