Gussoni Fritti (Blinele De Legume)

Gussoni Fritti (Blinele De Legume)
Gussoni Fritti (Blinele de legume) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 118 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, cartoful, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Blinele Amaretti (amaretti Fritti), Zucchini Fritti, și Blinele De Legume Și Făină De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, praful de copt și suficientă apă pentru a forma un aluat destul de slab și lipicios. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, combinați dovlecelul, cartoful, 2 linguri de untură, usturoiul, vârful de nucșoară, Parmigiano și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă suficient pentru a combina toate ingredientele.
4
Într-o oală înaltă, încălziți untura rămasă la foc mare la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scufundați amestecul de legume, cu lingura, în aluat, asigurându-vă că acoperiți toate suprafețele fiecărei prăjituri. Aruncați clătitele în untura fierbinte, câteva la un moment dat, și gătiți până se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
UnturăUntură
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți din untură, sare și lăsați să se scurgă pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie cu o clipă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista