Gussie ' s Fried Chicken cu glazură de miere de Pecan

Pui prăjit Gussie cu Pecan-miere glazura ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 123G de grăsime, și un total de 1693 calorii. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de hârtie brună, praf de usturoi, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Omul de capturare " pui prăjit cu miere-Pecan glazura, Curcan prăjit cu miere, Bourbon și glazură de Pecan prăjită, și Pecan Crusted Tilapia Cu Glazură De Miere.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l. Bateți ouăle într-un vas de 9 x 13 inci.
Puneți bucățile de pui în vas și presărați cu sare, piper și praf de usturoi. Întoarceți puiul și condimentați cealaltă parte, apoi îndepărtați părțile de pui în ou până când sunt bine acoperite.
Puneți suficientă scurtare sau ulei într-o tigaie din fontă sau tigaie electrică pentru a veni doar la jumătatea părților laterale ale părților de pui.
Încălziți scurtarea sau uleiul doar până la fumat, aproximativ 375 de grade F.
Puneți făina într-o pungă de hârtie, adăugați bucățile de pui, câteva la un moment dat și agitați pentru a acoperi bine.
Scoateți puiul cu clești și puneți-l în grăsimea fierbinte. Acoperiți tigaia, lăsând o fisură pentru ca aburul să scape, coborâți focul la 325 grade F pentru tigaia electrică și gătiți timp de 10 minute. Întoarceți puiul cu clești, acoperiți din nou (lăsând capacul deschis doar o fisură) și gătiți timp de 10 minute mai mult. Este posibil ca bucățile foarte mari să fie gătite puțin mai mult.
Scurgeți puiul pe prosoape de hârtie și transferați-l pe un platou.
Pentru a face glazura, topiți untul într-o cratiță la foc mic.
Bateți mierea până se amestecă bine. Aduceți la foc mic și adăugați nucile pecan. Se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional. Puneți glazura peste puiul prăjit fierbinte și serviți.