Rețeta Gumbo z ' herbes ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,72 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți spanac pentru copii, șuncă de șuncă, oțet de cidru plus suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gumbo verde (gumbo z ' herbes), Gumbo z ' herbes, și Gumbo z ' herbes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 litri de apă la fierbere într - o oală grea lată de 6 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă varza și se fierbe la foc mic, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
3
Transferați varza cu clești într-o strecurătoare care rezervă lichid de gătit, apoi adăugați jumătate de muștar, nap și verdeață de sfeclă în lichidul de gătit. Fierbeti neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
Varză
Muștar
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Clește
4
Transferați verdeața cu clești în strecurătoare cu varză, apoi gătiți verdeața rămasă în același mod și transferați-o în strecurătoare. Când verdele este suficient de rece pentru a se descurca, se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Clește
5
Adăugați jareți de șuncă în lichidul de gătit (lichidul nu le va acoperi complet) și fierbeți, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham Hock
6
Transferați cu clești pe o tăietură pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Clește
7
Transferați bulionul de șuncă într-un castron, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a măsura 5 căni de lichid. Aruncați pielea, oasele și grăsimea și tocați mărunt șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Gatiti ceapa si usturoiul in unt in oala la foc moderat, amestecand frecvent, pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
10
Adăugați bulion de șuncă într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
șuncă
11
Adăugați verdeață tocată, șuncă, cimbru și chile tocată și fierbeți, neacoperite, până când verdeața este fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Ardei Iute
Cimbru
șuncă
12
Adăugați treptat spanacul, amestecând până se ofilesc. Se amestecă pătrunjelul, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Spanac
Oțet
Sare
13
Serviți cu sos fierbinte și oțet suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Oțet
1
Gumbo (fără spanac, pătrunjel, oțet și sare) poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți înainte de a adăuga ingredientele rămase.
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca D ' Alfonso-Curran Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.