Gumbo z ' herbes

Gumbo z ' herbes
Rețeta Gumbo z ' herbes ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,72 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți spanac pentru copii, șuncă de șuncă, oțet de cidru plus suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gumbo verde (gumbo z ' herbes), Gumbo z ' herbes, și Gumbo z ' herbes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fierbere într - o oală grea lată de 6 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă varza și se fierbe la foc mic, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Transferați varza cu clești într-o strecurătoare care rezervă lichid de gătit, apoi adăugați jumătate de muștar, nap și verdeață de sfeclă în lichidul de gătit. Fierbeti neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VarzăVarză
MuștarMuștar
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
CleșteClește
4
Transferați verdeața cu clești în strecurătoare cu varză, apoi gătiți verdeața rămasă în același mod și transferați-o în strecurătoare. Când verdele este suficient de rece pentru a se descurca, se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
CleșteClește
5
Adăugați jareți de șuncă în lichidul de gătit (lichidul nu le va acoperi complet) și fierbeți, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
6
Transferați cu clești pe o tăietură pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CleșteClește
7
Transferați bulionul de șuncă într-un castron, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a măsura 5 căni de lichid. Aruncați pielea, oasele și grăsimea și tocați mărunt șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Gatiti ceapa si usturoiul in unt in oala la foc moderat, amestecand frecvent, pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Adăugați bulion de șuncă într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
șuncășuncă
11
Adăugați verdeață tocată, șuncă, cimbru și chile tocată și fierbeți, neacoperite, până când verdeața este fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Ardei IuteArdei Iute
CimbruCimbru
șuncășuncă
12
Adăugați treptat spanacul, amestecând până se ofilesc. Se amestecă pătrunjelul, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
OțetOțet
SareSare
13
Serviți cu sos fierbinte și oțet suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
OțetOțet
1
Gumbo (fără spanac, pătrunjel, oțet și sare) poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți înainte de a adăuga ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
OțetOțet
GumboGumbo
SareSare

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca D ' Alfonso-Curran Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate28
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista