Gumbo de rață și cârnați

Gumbo de rață și cârnați
Rețeta Gumbo de rață și cârnați este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 7 porții cu 1844 calorii, 55g de proteine, și 153G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, okra, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Gumbo de rață și creveți, Rață și Gumbo okra, și Gumbo De Rață Sălbatică.

Instrucțiuni

1
Aduceți rață în apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez. Îndepărtați spuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați bucăți de țelină, morcov și ceapă tăiată. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Scoateți rața din bulion, rezervând 8 căni de bulion. Aruncați legumele. Puneți carnea și bulionul deoparte pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
4
Scoateți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o tigaie mare din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
7
Adăugați amestecul de făină și gătiți la foc mediu, amestecând constant, până când rouxul este colorat în ciocolată (aproximativ 30 până la 45 de minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați ardei gras, ceapă tocată, țelină tocată și usturoi. Gatiti, amestecand constant, pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă treptat bulionul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiocolataCiocolata
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
8
Adăugați carne de rață tocată, cârnați, okra și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CârnațiCârnați
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
BameBame
9
Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 50 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
10
Se servește cu orez fiert fierbinte și pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Orez FiertOrez Fiert

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Don Olegario Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albari este o expresie prin excelență a acestui soi elegant, aromat, care prezintă arome și arome strălucitoare de citrice, grapefruit și fructe albe, cu note florale seducătoare subliniate de o aciditate proaspătă, vibrantă. Finisajul este lung și viu, terminând cu o notă clară de coajă de lămâie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate75
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista