Gumbo de rață și creveți

Gumbo de rață și creveți
Rețeta Gumbo de rață și creveți ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 75 ore. Acest fel principal are 1897 calorii, 71G de proteine, și 169g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,81 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gumbo de rață și stridii, Rață și okra gumbo, și Rață Sălbatică Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pat rață uscat, apoi înțepa pielea de rață peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Încălziți uleiul într-o oală largă de 6 litri, la foc moderat, apoi rața brună în 3 loturi, cu pielea în jos, răsturnând o dată, 8 până la 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați rața într-un castron și turnați și aruncați toată grăsimea din oală, cu excepția a 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Reduceți căldura la moderat scăzută, apoi adăugați făină în grăsime în oală. Gatiti roux, amestecand constant cu o spatula sau lingura de lemn, pana se rumeneste bine (o nuanta mai inchisa decat untul de arahide), aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapă, țelină, ardei gras, frunze de dafin și sare și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante-fragede, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
6
Adăugați bulion, apă și rață cu orice sucuri acumulate în castron și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când rața este fragedă, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scoateți gumbo de pe foc, apoi transferați rața pe o tăietură cu o lingură cu fante și tocați carnea în bucăți mari, aruncând oasele și pielea. Degresați grăsimea de pe suprafața gumbo, apoi întoarceți rața la gumbo. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se amestecă creveți, scallions și cayenne. Se fierbe gumbo până când creveții sunt tocmai fierți, aproximativ 2 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapa VerdeCeapa Verde
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
CrevețiCreveți
GumboGumbo
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Serviți gumbo peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
GumboGumbo
1
Gumbo, fără creveți, scallions și cayenne, poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit, acoperit. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și adăugați creveți, scallions și cayenne și fierbeți până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
CrevețiCreveți
GumboGumbo
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate68
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista