Gumbo de pui și cârnați de familie Dupre

Gumbo de pui și cârnați de familie Dupre
Dupre familie de pui și cârnați Gumbo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 414 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, apă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gumbo De Pui Și Cârnați, Gumbo de pui și cârnați, și Gumbo de pui și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea de pe toiagele și sânii de pui fără a îndepărta pielea și faceți mai multe tăieturi adânci în carnea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
2
Presărați 1 lingură de condimente Cajun în tăieturi și pe carne, apoi înlocuiți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Bateți 1/2 cană de ulei de măsline și vin alb împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați puiul într-un castron mare, turnați amestecul de ulei de măsline, amestecați pentru a acoperi și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Scoateți bucățile de pui din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare până când uleiul strălucește și rumeniți bucățile de pui la foc mediu, lucrând în loturi, dacă este necesar, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați toate bucățile de pui într-o oală mare de supă și turnați bulionul peste pui. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți puiul până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
În timp ce puiul fierbe, așezați ceapa, ardeiul gras verde și țelina într-o tigaie cu 3 linguri de ulei de măsline și gătiți și amestecați până când ceapa este transparentă și ardeii s-au înmuiat, aproximativ 8 minute. Puneți amestecul de ceapă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Faceți un roux: amestecați făina și uleiul de canola împreună într-o tigaie antiaderentă, amestecând amestecul împreună până când este neted și fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând continuu cu o lingură de lemn și răzuind fundul tigaiei pentru a preveni arderea. După aproximativ 5 minute de agitare, rouxul va începe să devină o culoare aurie palidă și să buleze ușor și să spumeze. Amestecați rouxul până când capătă culoarea ciocolatei cu lapte și degajă un parfum de nuci, încă aproximativ 30 până la 40 de minute. Urmăriți cu atenție, deoarece este ușor să ardeți rouxul. Trageți tigaia din arzătorul fierbinte și amestecați până când rouxul se răcește și nu mai gătește, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Amestecați amestecul de ceapă și 1 cană de apă clocotită în roux (aveți grijă să evitați stropirea), încălziți la foc mediu până când amestecul ajunge la foc mic și bateți până când rouxul și apa se combină și devin groase, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Se toarnă rouxul îngroșat în oală cu puiul, se amestecă împreună și se adaugă încă 9 căni de apă clocotită. Condimentați gumbo-ul cu încă 2 lingurițe de condimente Cajun sau după gust și aduceți supa la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Presărați praf de usturoi și piper cayenne peste cârnații afumați și rumeniți într-o tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Transferați cârnații în supă și fierbeți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
15
Scoateți bucățile de pui și scoateți carnea de pui de pe oase, aruncând pielea și oasele. Întoarceți carnea de pui în supă. Fierbeți încă 15 minute și îndepărtați stratul de ulei care s-a format deasupra gumbo-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
16
În timp ce gumbo-ul fierbe, aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
17
Serviți gumbo peste orez fierbinte, fiert, cu o stropire generoasă de ceapă verde tocată peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Orez FiertOrez Fiert
GumboGumbo

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. D ' Alfonso-Curran Albarino cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista