Gumbo De Creveți

Gumbo De Creveți
Rețeta de creveți Gumbo ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Pentru $ 3.16 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 495 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime. 68 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ardei, sare kosher, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Gumbo De Creveți, Gumbo De Creveți, și Gumbo De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați uleiul vegetal și făina într-un cuptor olandez din fontă de 5 până la 6 litri și amestecați împreună pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BatetiBateti
4
Așezați pe raftul mijlociu al cuptorului, neacoperit și coaceți timp de 1 1/2 ore, amestecând de 2 până la 3 ori pe tot parcursul procesului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
CuptorCuptor
5
În timp ce rouxul se coace, de-cap, coaja și devein creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
6
Așezați creveții într-un bol și puneți-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați capetele și cojile într-o cratiță de 4 litri împreună cu cele 2 litri de apă, puneți la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 oră sau până când lichidul s-a redus la 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți din căldură și presați lichidul într-un recipient, aruncând solidele.
9
Odată ce rouxul este gata, scoateți-l cu grijă din cuptor și puneți-l la foc mediu-mare. Adăugați ușor ceapa, țelina, ardeii verzi și usturoiul și gătiți, mișcându-vă constant timp de 7 până la 8 minute sau până când ceapa începe să devină translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Adăugați roșiile, sarea, piperul negru, cimbrul, ardeiul cayenne și frunzele de dafin și amestecați pentru a combina. Adăugați treptat bulionul de creveți în timp ce bateți continuu. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 35 de minute. Opriți focul, adăugați creveții și cârnații și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
CârnațiCârnați
CrevețiCreveți
BulionBulion
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați pulberea de fișier în timp ce amestecați constant. Acoperiți și lăsați să stea timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
12
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista