Gumbo Creol Din New Orleans

Gumbo Creol Din New Orleans
Nevoie de un fel principal fără lactate? Gumbo creol bun din New Orleans ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 227 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de roșii, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. 2081 persoană au încercat și-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați New Orleans" Cel Mai Bun " Gumbo, New Orleans Gumbo, și New Orleans Creveți Creole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți un roux amestecând făina și 3/4 cană de slănină împreună într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mic pentru a forma un amestec neted. Gatiti rouxul, amestecand constant, pana cand devine o culoare maro bogata de mahon. Acest lucru poate dura 20 până la 30 de minute; urmăriți căldura cu atenție și bateți constant sau roux va arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; continuați să bateți până când amestecul nu mai gătește.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Așezați țelina, ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până când legumele sunt tocate foarte fin. Se amestecă legumele în roux și se amestecă în cârnați. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic și gătiți până când legumele sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Aduceți cuburile de apă și Bouillon de vită la fiert într-un cuptor olandez mare sau oală de supă. Se amestecă până se dizolvă cuburile de bulion și se amestecă amestecul de roux în apa clocotită. Reduceți căldura la foc mic și amestecați zahărul, sarea, sosul de ardei iute, condimentul Cajun, frunzele de dafin, cimbru, roșiile înăbușite și sosul de roșii. Se fierbe supa la foc mic timp de 1 oră; se amestecă în 2 lingurițe de pulbere de gumbo file la marcajul de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De VităCub De Bouillon De Vită
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Roșii RoșiiRoșii Roșii
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Între timp, topiți 2 linguri de picături de slănină într-o tigaie și gătiți okra cu oțet la foc mediu timp de 15 minute; îndepărtați okra cu lingura pliată și amestecați în gumbo-ul care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
GumboGumbo
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se amestecă carnea de crab, creveții și sosul Worcestershire și se fierbe până se amestecă aromele, încă 45 de minute. Chiar înainte de servire, amestecați încă 2 lingurițe de pulbere de gumbo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
CrabmeatCrabmeat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
GumboGumbo

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin ai putea încerca este Cadre Oda La Perle spumante Albarino. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Cadre Oda La Perle spumante Albarino
Cadre Oda La Perle spumante Albarino
Acest vin este exotic și unul de un fel care recompensează simțurile. O explozie de măr verde plin de viață, citrice și condimente de copt sărate. Notele florale de iasomie și ghimbir sunt acolo cu un sentiment de profunzime. Vinul evoluează pe măsură ce efervescenții mențin aromele acestui vin într-o evoluție constantă. Elementul de dozare zero al acestui vin îl face să danseze pe palat de la început până la sfârșit. Este viu cu o serie de citrice, minerale și condimente. În avans, este aproape suprasarcină senzorială, dar când te întorci pe pământ citrice, saramură și fructe de piatră se stabilească cu un element de fructe exotice, care te lasă să stai pe spate și să ia în evoluția sa plină de satisfacții. Acesta este un vin de producție micro, care este sigur de a păstra sensul Într-o stare profundă de intrigi satisfacatoare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista