Gumbo

Gumbo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați Gumbo. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 10. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de bouillon de vită, sos worcestershire, margarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este bine. Încercați Gumbo-laya" (Gumbo + Jambalaya) tocană, Gumbo verde (gumbo z ' herbes), și Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez cu fund greu la foc mediu-mare. Gatiti puiul pana se rumeneste pe ambele parti si scoateti-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
4
Presărați făina peste ulei, adăugați 2 linguri de margarină și gătiți la foc mediu, amestecând constant, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Lasă rouxul să se răcească.
6
Întoarceți cuptorul olandez la foc mic și topiți restul de 3 linguri de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeiul verde și țelina și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Adăugați sosul Worcestershire, sare și piper, după gust și pătrunjelul de 1/4 buchet. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
9
Adăugați 4 căni de apă fierbinte și cuburi de bulion, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați puiul și cârnații. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
11
Adăugați roșiile și okra. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră. Chiar înainte de servire adăugați ceapa verde, creveții și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
BameBame

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca la Marea Kristy Vineyard Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista