Gulere De Duminică

Gulere De Duminică
Duminica Collards este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 570 calorii, 38g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, ulei de măsline extravirgin, hock de șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă Collards, Kielbasan și Collards, și Carbonnade cu gulere.

Instrucțiuni

1
Turnați uleiul într-un vas de 8 litri la foc mediu-mare și rotiți-l astfel încât să acopere fundul. Scorați cârligul de șuncă cu un cuțit mic ascuțit, iar când uleiul începe să strălucească, puneți-l în oală. Căutați jaretul peste tot cât de bine puteți și lăsați-l să redea puțină grăsime, aproximativ 6 minute (deoarece o formă de Jaret este atât de oblică, va deveni rumenită, dar asta este bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
CuțitCuțit
2
Se toarnă apa în oală; va șuiera și va apărea câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ardeii iute și sarea și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 de minute, până când bulionul este profund aromat cu fum și picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
StocStoc
SareSare
4
Adăugați câteva mână de gulere în oală. Verdele vor pluti la suprafață, așa că amestecați-le frecvent, scufundându-le cu lingura, până când au devenit un verde strălucitor Kelly (3 până la 5 minute) și devin mai dischete și mai compacte, astfel încât să puteți adăuga mai multe pumni. Continuați să adăugați pumni de gulere, amestecându-le și scufundându-le, până când toate verdele sunt în oală (6 până la 10 minute). Întoarceți focul la minim și fierbeți foarte ușor timp de 1 oră. Verdele va fi un verde mat foarte închis și complet fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Salvăm resturile de verdeață în lichiorul lor la frigider, deoarece cu adaosuri strategice de conserve de roșii, fasole, ceapă sau cartofi, acestea devin bazele supelor grozave. Preferatul nostru cu mâinile în jos este supa de picături de ouă de verdeață, pe care o facem reîncălzind resturile de verdeață și lichior într-o cratiță mare la foc mediu-mare și crăpând ușor în ele 2 ouă pentru fiecare 2 căni de verdeață rămasă și lichior (o porție mare va avea exact acea dimensiune). Fierbem supa până când ouăle sunt doar braconate, aproximativ 8 minute. Dacă preferați gălbenușurile făcute mai tari, puteți continua să gătiți supa până când ouăle sunt făcute după bunul plac, aproximativ 3 minute pentru un gălbenuș cu exterior dur și un centru moale 5 minute pentru un gălbenuș care este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Collard GreensCollard Greens
CartofiCartofi
VerziiVerzii
LichiorLichior
CeapăCeapă
FasoleFasole
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
articol var
3
Type_27_data = {};
4
articol
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Un Ruwer Riesling clasic, elegant, cu un potențial enorm de îmbătrânire. Acest vin prezintă un nas pe bază de plante, note de fructe coapte pe palat și aciditate revigorantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista