Gulaș De Vită Maghiar

Gulaș De Vită Maghiar
Gulaș de vită maghiară ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 691 calorii, 48G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă vidaliană, ulei de canolan, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gulaș De Vită Maghiar, Gulaș De Vită Maghiar, și Gulaș De Vită Maghiar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiței de ou cu unt sau pâine integrală de grâu, pentru servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală De GrâuPâine Integrală De Grâu
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Se adaugă usturoiul și puțină sare și piper și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut. Coborâți focul (astfel încât ardeiul să nu ardă și să dea un gust amar sau o textură granulată în vasul final) și amestecați ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6
Presărați carnea de vită pe toate părțile cu sare și piper. Întoarceți oala la foc mediu-mare și adăugați cuburile de vită în oală, întorcându-vă pentru a acoperi carnea de vită cu amestecul de ardei-ceapă și gătiți până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați 2 căni de apă rece, acoperiți cu un capac, reduceți căldura la mediu și tocați timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
TocanăTocană
8
Scoateți capacul și adăugați cartofii, morcovii, roșiile și ardeii verzi, acoperiți și tocați până când carnea de vită este fragedă, încă aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Reglați gustul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
TocanăTocană
9
Serviți cu tăiței cu unt sau cu pâine integrală pentru a adăuga sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista