Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gulașul de porc rapid. O porție conține 327 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Gulaș rapid și ușor, Gulaș Maghiar Rapid, și Gulașul rapid și gustos al lui Deb OAMC pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați bucățile de porc cu cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți 1/2 din ulei într-un cuptor olandez mediu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați bucățile de porc într-un singur strat și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați cu o lingură pliată într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți uleiul rămas în același vas și adăugați morcovii, țelina, ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 7 până la 10 minute. Se amestecă ardeiul, pasta de roșii, chimenul și usturoiul până se parfumează și pasta de roșii s-a întunecat ușor, 1 până la 2 minute. Se amestecă bulionul și 1 1/2 căni de apă și se aduce la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si bulionul s-a ingrosat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Semințe De Chimen
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
7
Adăugați carnea de porc înapoi în tocană și gătiți, amestecând, până când carnea de porc este gătită și fierbinte. Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare și piper. Aruncați cu tăiței cu ou fierbinte și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă