Gulașul de ceainic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 347 calorii, 43G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, ulei vegetal, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare sunt Ceainicul lui Cotter, Tocană De Fierbător, și Porumb Ceainic Condimentat.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați carne de vită, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați roșii, ceapă, ardei gras și usturoi; saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
5
Întoarceți carnea de vită în tigaie; se amestecă cartoful și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.