Gulash cu boia afumată pentru aragazul lent

Gulash cu boia afumată pentru aragazul lent
Gulash cu boia afumată pentru aragazul lentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 483 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 2,21 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați usturoi, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 92% , acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Supă cremă de ciuperci cu boia afumată și orez brun , Tocană de varză și năut cu chimen, boia de ardei afumat și lime , și Gulas austriac .

Instrucțiuni

1
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie și începe să se rumenească pe margini, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Transferați amestecul într-un aragaz lent. Acoperiți și setați aragazul la scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Amestecați boia de ardei, sare și piper într-un castron mare. Se aruncă cuburile de carne în amestecul de boia de ardei până se îmbracă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încingeți o lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare. Pune o treime din cuburi de vită în tigaie și gătește până se rumenește frumos pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Turnați 2 linguri de apă în tigaie și răzuiți bucățile rumenite din tigaie; turnați lichid în aragazul lent. Acest lucru previne arderea boia de ardei atunci când rumeniți următoarele loturi de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați încă o lingură de ulei în tigaie și gătiți următorul lot în același mod; repetați pentru al treilea lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se amestecă pasta de roșii și restul de apă în aragazul lent; acoperi. Gătiți la maxim 4 până la 5 ore (sau la scăzut timp de 6 până la 9 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
10
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă tăițeii cu ou și se gătesc neacoperiți, amestecând din când în când, până când tăițeii s-au fiert, dar sunt încă fermi la mușcătură, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scurgere.
12
Serviți gulaș peste tăiței cu o praf de smântână și o crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista