Gulash cu boia afumată pentru aragazul lent

Gulash cu boia afumată pentru aragazul lentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 483 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 2,21 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați usturoi, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 92% , acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Supă cremă de ciuperci cu boia afumată și orez brun , Tocană de varză și năut cu chimen, boia de ardei afumat și lime , și Gulas austriac .
Instrucțiuni
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie și începe să se rumenească pe margini, 8 până la 10 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de un minut.
Transferați amestecul într-un aragaz lent. Acoperiți și setați aragazul la scăzut.
Amestecați boia de ardei, sare și piper într-un castron mare. Se aruncă cuburile de carne în amestecul de boia de ardei până se îmbracă uniform.
Încingeți o lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare. Pune o treime din cuburi de vită în tigaie și gătește până se rumenește frumos pe toate părțile.
Transferați în aragazul lent.
Turnați 2 linguri de apă în tigaie și răzuiți bucățile rumenite din tigaie; turnați lichid în aragazul lent. Acest lucru previne arderea boia de ardei atunci când rumeniți următoarele loturi de carne de vită.
Adăugați încă o lingură de ulei în tigaie și gătiți următorul lot în același mod; repetați pentru al treilea lot.
Se amestecă pasta de roșii și restul de apă în aragazul lent; acoperi. Gătiți la maxim 4 până la 5 ore (sau la scăzut timp de 6 până la 9 ore).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă tăițeii cu ou și se gătesc neacoperiți, amestecând din când în când, până când tăițeii s-au fiert, dar sunt încă fermi la mușcătură, aproximativ 5 minute.
Serviți gulaș peste tăiței cu o praf de smântână și o crenguță de pătrunjel.