Guinness Float
Guinness Float ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 633 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de bomboane de ciocolată, fasole de vanilie, whisky irlandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Încercați Guinness Float, Guinness Float, și Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mare până devin palide. Aduceți laptele, smântâna grea și păstaia de vanilie și semințele la foc mic într-o cratiță mică. Bateți încet lichidul fierbinte în amestecul de ouă; se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat, apoi se pune vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață.
Adăugați crema irlandeză și whisky-ul și amestecați până se răcește.
Se transferă la frigider și se răcește cel puțin 3 ore. Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Pentru fiecare plutitor, puneți o lingură de înghețată într-un pahar.
Adăugați amarul de ciocolată și acoperiți cu Guinness. Dacă nu aveți un producător de înghețată, pliați crema irlandeză Baileys și whisky-ul în înghețată de vanilie înmuiată și congelați până la fermitate.