Guava și cremă de brânză Pastelitos

Guava și cremă de brânză Pastelitos
Guavan și cremă de brânză Pastelitos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 486 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Serious Eats are 42 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gălbenușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Torrejas cubaneze cu Guava - sirop de arțar și cremă de brânză frișcă, Scooped: cremă de brânză și înghețată cu vârtej de Guava, și Guavan și cremă de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile treimea superioară și a treia inferioară și preîncălziți cuptorul la 400 F. Liniați două foi de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Praf ușor blatul și sucitorul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Întindeți fiecare foaie de foietaj pe un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Tăiați fiecare în sferturi pentru a face patru pătrate de 6 inci.
5
Bateți crema de brânză, 1/4 cană smântână, suc de lămâie și sare până când este ușoară și pufoasă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Așezați 2 linguri de amestec de brânză cremă în centrul fiecărui pătrat. Distribuiți uniform cuburile de guava între pătrate, aranjându-le deasupra amestecului de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)
GuavaGuava
7
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și restul de 2 linguri smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Periați marginile fiecărui pătrat cu spălare de ou, apoi pliați pătratele în diagonală pentru a forma triunghiuri. Sigilați marginile apăsând-le cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
9
Periați triunghiurile cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
10
Așezați pastelitos pe foile de copt pregătite, distanțându-le la aproximativ 1 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Coaceți până la puf și auriu, 12 până la 15 minute, alternând foile de copt la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
12
Transferați foile de copt pe rafturile de răcire. Se răcește pastelitos pe foi cu 5 până la 10 minute înainte de servire. Poate fi consumat la temperatura camerei. Pastelitos se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt făcute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista