Guacamole Ușor
Reteta guacamole ușor ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 115 calorii. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, Guacamole Ușor, și Guacamole Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carnea din avocado într-un castron mediu. Se pasează cu spatele unei furculițe mari sau a unui tocător de cartofi pentru a face o pastă groasă.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu suc suplimentar de lămâie și sare, după cum este necesar.
Serviți imediat sau așezați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața guacamolului și dați-o la frigider până la 2 ore. (Folia de plastic va împiedica suprafața guacamolului să devină maro.)
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.