Guacamole Jalape La Grătar

Guacamole jalape la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 57 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați dar avocado, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tequila Lime Sandwich Club de pui la grătar cu Guacamole și maioneză Jalapeno prăjită, Sandviș La Grătar Cu Guacamole / Pâine Prăjită Cu Guacamole, și Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu. Introduceți o frigăruie metalică prin Centrul feliei de ceapă, astfel încât să se așeze plat.
Ungeți ceapa, tomatillos și jalapeos cu ulei; se presară sare și piper. Ceapa la grătar timp de 6 minute, întorcându-se o dată. Grill tomatillos, de cotitură de multe ori, până când abia începe să char, 4 până la 6 minute. Grătar jalapeos, întorcându-se frecvent, până la înnegrire, 8 până la 10 minute.
Așezați jalapeos într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur timp de 10 minute. Lăsați alte legume să se răcească.
Tăiați aproximativ ceapa. Miez și tocați tomatillos. Cu degetele, curățați pielea carbonizată de jalapeos; îndepărtați și aruncați semințele; tăiați carnea.
Pulsați avocado, usturoi și legume la grătar într-un robot de bucătărie până când sunt groase.
Adăugați suc de lămâie și coriandru; condimentează cu sare și piper. Puls până când doar combinate.
Transferați în vasul de servire.
Serviți cu chipsuri și crudite, dacă doriți.