Guacamole Jalape La Grătar

Guacamole Jalape La Grătar
Guacamole jalape la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 57 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați dar avocado, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tequila Lime Sandwich Club de pui la grătar cu Guacamole și maioneză Jalapeno prăjită, Sandviș La Grătar Cu Guacamole / Pâine Prăjită Cu Guacamole, și Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu. Introduceți o frigăruie metalică prin Centrul feliei de ceapă, astfel încât să se așeze plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți ceapa, tomatillos și jalapeos cu ulei; se presară sare și piper. Ceapa la grătar timp de 6 minute, întorcându-se o dată. Grill tomatillos, de cotitură de multe ori, până când abia începe să char, 4 până la 6 minute. Grătar jalapeos, întorcându-se frecvent, până la înnegrire, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați jalapeos într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur timp de 10 minute. Lăsați alte legume să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Tăiați aproximativ ceapa. Miez și tocați tomatillos. Cu degetele, curățați pielea carbonizată de jalapeos; îndepărtați și aruncați semințele; tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
CeapăCeapă
SemințeSemințe
5
Pulsați avocado, usturoi și legume la grătar într-un robot de bucătărie până când sunt groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați suc de lămâie și coriandru; condimentează cu sare și piper. Puls până când doar combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
7
Transferați în vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți cu chipsuri și crudite, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista