Guacamole Dip

Guacamole Dip
Guacamole Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 323 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.23 pe portie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sos picant, ceapă, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest, și Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, mash avocado pana se omogenizeaza. Se amestecă iaurtul, sosul picant, ceapa, sarea și sosul de ardei iute, dacă se dorește. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista