Guacamole cu porumb carbonizat, fasole neagră și Scallions
Rețeta Guacamole cu porumb carbonizat, fasole neagră și Scallions ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de suc de lămâie, scallions, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions, Guacamole cu Jalapeno carbonizat și Scallions, și Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare până la fumat.
Adăugați sâmburi de porumb și aruncați pentru a acoperi. Gatiti fara sa va miscati pana se carbonizeaza bine pe o parte, aproximativ 2 minute. Aruncați și repetați până când porumbul este carbonizat peste tot, aproximativ 6 minute în total.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați fasole, scallions și guacamole. Îndoiți pentru a combina și condimentați după gust cu sare și suc de lămâie.
Serviți imediat cu chipsuri calde de tortilla.