Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre? Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 140 de calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frunze de coriandru, scallions, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions, Guacamole cu Jalapeno carbonizat și Scallions, și Guacamole cu porumb carbonizat, fasole neagră și Scallions.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mic, aruncați scallions, usturoi și jalapeo cu uleiul vegetal. Grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când este carbonizat peste tot, 5 până la 6 minute.
Transferați pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească.
Tăiați mărunt scallions și jalapeo și transferați într-un castron mediu. Curățați cățelele de usturoi, zdrobiți-le într-o pastă și adăugați-le în castron. Scoateți carnea de avocado în castron și zdrobiți grosier cu o furculiță. Îndoiți coriandrul și sucul de lămâie în guacamol, condimentați cu sare și piper și serviți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.