Guacamol Picant Cu Mango
Guacamolul picant cu Mango este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 3 porții cu 551 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați avocado, chipsuri de tortilla, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Guacamol De Mango Picant, Guacamol De Mango Picant, și Tacos de pește picant cu Salsan de Mango și Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați chiles și gătiți, întorcându-vă, până când blisterul de piele, aproximativ 5 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă și se toacă fin.
Combinați ardeii tocați cu mango, coriandru, suc de lămâie și ceapă într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Mash avocado într-un castron mediu.
Se amestecă în amestecul mango-chile și jicama. Condimentează cu sare și piper și servește cu chipsuri.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."