Guacamol De Porumb Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați guacamole de porumb prăjit. Acest hor d ' oeuvre are 438 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $ 2.08 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cilantro, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă proaspătă de porumb acoperită cu guacamol de porumb prăjit, Porumb Prăjit Și Guacamol De Ardei Roșu, și Cina in seara asta: supa de rosii proaspete cu guacamole de porumb prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați avocado, porumb, ceapă, coriandru, suc de lămâie și creme fraiche într-un bol și amestecați bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
Culoare delicată roșu intens. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carne albă, cum ar fi iepure, carne de porc sau prepeliță, precum și cu pește gras și crustacee în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușoare.
Delicate deep red color. The nose presents concentrated aromas of strawberries and raspberries. The palate offers a refined texture and complex flavors of cherries, raspberries, licorice with a notable structure. Feels so lush, fine and delicate.This very versatile wine pairs well with white meats such as rabbit, pork, or quail as well as with fatty fish and shellfish in light and delicate preparations. Also fares well with Asian dishes such as stir-fries and mild curries.