Guacamol

Guacamol
Rețeta Guacamole este gata în aproximativ 4 ore și 4 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 715 calorii. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, și Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole).

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 4 m.
Porții1
Scor De Sănătate90
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista